De meest veelzijdige Tube – Scent Series Insta Tube

In onze befaamde Scent Series vind je tubes in twee maten, de Insta Tube 75 en de Insta Tube 100 die 7,5cm en 10cm groot zijn. Zoals je gewend bent van al het Scent Series kunstaas zijn deze tubes gemaakt van drijvend en enorm soepel materiaal dat doordrenkt is met onze ‘Instant Trigger Formula’. In tegenstelling tot veel andere tubes zijn onze tubes niet hol. Daar is bewust voor gekozen omdat daar een aantal vistechnische voordelen aan kleven.

TUBE TECHNIEKEN
Doordat de Scent Series Insta Tube niet hol is kun je hem op veel verschillende manieren vissen. Zoals een reguliere tube, met felle tikken zodat het kunstaas onvoorspelbaar heen en weer schiet, maar je kunt deze Tube ook perfect aan een stand-up jig vissen. Tijdens spinstops blijft de tube sierlijk rechtop staan, super effectief voor die passieve rovers. Maar daar stoppen de mogelijkheden niet! Je kunt de Insta Tube ook perfect vissen aan een dropshot, normaal jigkopje, of een C-rig. En dat allemaal omdat we ervoor gekozen hebben om hem niet hol te maken.

Aan het eind van deze film wordt de vangkracht én de veelzijdigheid van de Insta Tube onderstreept!

MIS NIETS
Op ons YouTube-kanaal posten we met regelmaat een nieuwe video. Vaak gaat zo’n nieuwe video gepaard met een ontzettend leuke winactie. Wil jij geen winacties – en video’s meer mislopen? Abonneer jezelf dan nu op ons YouTube kanaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SPRO NIEUWSBRIEF