Met Kunstaas Op Snoekbaars – Challenge

Op winterse dagen valt het niet altijd mee om snoekbaars te vinden en te vangen. Om dat trucje af te kijken stapt Rocky een dag op bij doorgewinterd snoekbaarsvisser én visgids Michael Stalenhoef. Rocky neemt een scala aan kunstaas mee en geeft Michael de challenge: vang vis aan zoveel mogelijk verschillend kunstaas. Ieder kunstaas dat met succes wordt gebruikt, kan worden gewonnen!

SNOEKBAARS AANPAK
Actief zijn luidt het motto vandaag volgens Michael. Hoewel het hartje winter is, is stilzitten er zeker niet bij. Actief zijn en veel wisselen is de truc om succesvol op snoekbaars te vissen. Het verticalen op snoekbaars is wat Michael betreft als een puzzel; vindt de juiste snelheid, actie, formaat, kleur van het kunstaas en de juiste diepte en je hebt alles in handen om een topdag te beleven. En als het even niet wil? Dan moet je één van deze variabelen veranderen totdat je wel weer vangt!

Snoekbaarsvissen betekend de hele dag puzzelen op zoek naar het juiste aas, presentatie, diepte en snelheid!

SNOEKBAARS TIPS
Snoekbaars wordt geroemd om die heerlijke, knalharde aanbeten. Maar helaas bijten ze niet altijd op die agressieve manier, soms zijn die vissen supervoorzichtig en knabbelen ze aan het uiterste puntje van de staart. In de film laat Michael uitstekend zien wat je dan kunt doen om toch nog vis te vangen.

Last van missers? Dan is deze montage het proberen waard!

MIS NIETS
Op ons YouTube-kanaal posten we met regelmaat een nieuwe video. Vaak gaat zo’n nieuwe video gepaard met een ontzettend leuke winactie. Wil jij geen winacties – en video’s meer mislopen? Abonneer jezelf dan nu op ons YouTube kanaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SPRO NIEUWSBRIEF