Challenge – Missie Poldersnoek – 2 Lures Only

Onlangs is het assortiment van SPRO uitgebreid met 2 stukken kunstaas. Om dat te vieren hebben ze Roel uitgedaagd om de polder in te gaan en vis te vangen aan deze twee stukken kunstaas. Bekijk de hele video hieronder om te checken of het Roel lukt om aan beide stukken kunstaas vis te vangen.

VOOR MEER DAN POLDERSNOEK – IRIS FLANKY 75
Een van de twee stukken kunstaas die Roel vandaag mag gebruiken is de IRIS Flanky 75. De IRIS Flanky is een plug die bekendstaat om zijn hevig flankende actie, en was natuurlijk al verkrijgbaar in een 9 cm versie. Het voordeel van een kleinere versie is dat hij meer allround inzetbaar is. Deze variant kun je niet alleen voor snoek, maar ook voor roofblei, baars en winde gebruiken. Bekijk het filmpje hieronder om de actie van dit kunstaas te zien!

IRIS UNDERDOG JOINTED 100
Deze jointed zwemplug is gerenommeerd onder snoekvissers. Uiteraard kende je de IRIS Underdog Jointed 80 al, toch? De 10cm lange IRIS Underdog Jointed heeft diezelfde slangachtige, vangende zwemactie en maakt het arsenaal aan kunstaas voor deze polderdag van Roel compleet. Ben je benieuwd naar de actie van de IRIS Underdog Jointed 100? Bekijk dan het filmpje hieronder.

MIS NIETS
Op ons YouTube-kanaal posten we met regelmaat een nieuwe video. Vaak gaat zo’n nieuwe video gepaard met een ontzettend leuke winactie. Wil jij geen winacties – en video’s meer mislopen? Abonneer jezelf dan nu op ons YouTube kanaal!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SPRO NIEUWSBRIEF